Προφίλ

Η εταιρία Ευστράτιος Γκούμας - Αθανάσιος Γκούμας "Στρατόνι Διαχειρισείς πλοίων" Ο.Ε. είναι σε θέση να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στους συνεργάτες μας, ιδιοκτήτες σκαφών, μάνατζερς και λοιπούς πελάτες.
Η εταιρία μας εδρεύει στον Πειραιά και η έμπειρη ομάδα μας είναι έτοιμη να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, που ικανοποιούν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών σκαφών.
Η εταιρεία μας παρέχει υποστήριξη σε σκάφη που ταξιδεύουν στα ελληνικά ύδατα, συμπεριλαμβανομένου τις διατυπώσεις για αφίξεις-αναχώρησεις στα λιμεναρχεία, διατυπώσεις σε τελωνεία, διαβατήρια, παροχή υπηρεσιών στον πλοίαρχο, πιστοποιητικά σκάφους και πληρώματος, ελλιμενισμός σε μαρίνες, κρατήσεις για ταξίδια κτλ. Συνεργαζόμαστε επίσης στενά με τις τοπικές αρχές, το Port State Control (Paris MOU), τους νηογνώμονες και τις σημαίες, υπηρεσίες και μας δίνουν το πλεονέκτημα να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Μέλη εταιρίας:

Γκούμας Αθανάσιος: (Ιδρυτής, Ναυτικός Πράκτορας- Διαχειριστής)
Ιδρυτής της εταιρίας με περισσότερα απο 33 έτη εμπειρίας ως ναυτικός πράτκορας σε ναυτιλιακές εταιρίες και ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Γκούμας Στράτος: (Ναυτικός Πράκτορας- Διαχειριστής, Διαχειριστής ιστοσελίδας)
Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήμα Οικονομικών Επιστημών απο το 2006 και κάτοχος μεταπτυυχιακού στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοιοικονομικά απο το 2007. Έχει εργασιακή εμπειρία πάνω απο 10 έτη ως ναυτικός πράκτορας και ως οικονομολόγος.